Al doilea cozonac incercat a fost unul cu nuca, stafide si portocala. Ingredientele pentru aluat sunt aceleasi ca la primul cozonac numai ca umplutura a fost facuta diferit.
UMPLUTURA:
- 3 albusuri batute spuma
- nuci pisate
- 1 lingurita scortisoara
- stafide
- coji de la 2 portocale mari
Se amesteca albusul batut spuma cu nucile si scortisoara, dupa care se intinde pe foaia de aluat. Se presara stafidele si cojile de portocala, apoi se ruleaza.
Inainte de a se introduce cozonacul in cuptor acesta se va unge cu un galbenus de ou pentru a prinde culoare.
Arata minunat!
ReplyDeleteO primavara minunata iti doresc!
Coltisor de Rai
Multumesc mult! Poza nu prea este grozava...e facuta cu telefonul, insa cozonacul a iesit super...deja s-a terminat :)!
DeleteO primavara minunata tuturor!
Arata foarte apetisant. Parca parca as pune si eu de unul.
ReplyDeleteMersi! Astept sa vad idei noi de cozonac :).
Delete